Alcina

 

Alcina                               alcina 2

Alcina is een Duits product dat gebaseerd is op mens- en milieuvriendelijkeconserveringsmiddelen, die ook in voeding gebruikt worden. Alcina staat voor kwaliteit. Binnen de Wolff Groep worden naast cosmetica ook farmaceutische produkten ontwikkeld en geproduceerd. De Alcina huidverzorgingsprodukten worden met de grootste zorgvuldigheid ontwikkeld in onze laboratoria. Samenwerking met vooraanstaande dermatologen en wetenschappers levert ons produkten die staan voor kwaliteit en effectiviteit. Centraal staat het thema: u en uw huid. Elke behoefte wordt ingevuld en opgelost, of u een normale, vette, gemengde, gevoelige of droge huid heeft. Huidverzorging van Alcina maakt haar belofte waar: wij doen wat wij beloven. Het resultaat is een mooie, stralende en bovenal gezonde huid.

Het merk Alcina biedt een compleet assortiment van verzorgingsproducten voor haar en huid. De producten van Alcina zorgen voor een verzorgd uiterlijk maar geven je persoonlijkheid ook de juiste, gezonde en kleurrijke accenten. Alcina kent haar oorsprong in Duitsland en staat voor kwaliteit.  De kennis en kunde is met de laatste wetenschappelijke inzichten en onderzoek onderbouwd; een garantie voor werkzaamheid en veiligheid.

 

 Alcina maakt geen gebruik van dieren voor het testen van producten en is uitsluitend te koop bij professionele instituten.

IMG_3210 

Onze missie: happy me !

In onze wereld willen wij onze persoonlijkheid laten stralen, laten zien wie we ( willen) zijn. Met de juiste accenten en verzorging van haar en huid willen wij graag een goede, onderscheidende onuitwisbare indruk achterlaten. Als wij ons gelukkig voelen, zullen wij geluk en blijheid uitstralen.     

                                 974x265px_body-overalcina-1B       alcina reiniging      alcina

 

 

Alcina Cosmetica:                                           make up alcina

Uitgangspunt bij de make-up is de hoogst mogelijke draagbaarheid zonder de creatieve, kleurrijke eigenschap uit het oog te verliezen, Onze farmaceutische achtergrond garandeert een optimale veiligheid en duurzaamheid. Producten in ons make-up assortiment worden uitgebreid getest op proefpersonen. Dermatologische testen die garanderen dat het product geen allergische reacties veroorzaakt. Vrij van parfum en ze blijft zitten daar waar het hoort en zolang als nodig is. Wel zo prettig!

make up 1 make up 2 make up 3 make up 4 Deze cosmetica van Alcina is tevens uitermate geschikt voor Bruidsmake-up en Gala make-up.